Produktai

Mūsų ūkio parduotuvėje galite rasti mūsų pačių užaugintų ir paruoštų produktų.

Mes dirbame nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 8 iki 17 val.

 

 

Farmer’s Circle ekologiškai išaugintus produktus tiekia restoranams 14Horses ir Nineteen18.

Mes galime pasiūlyti daug ekologiškai užaugintų ir paruoštų produktų:

  • Šviežios ir marinuotos daržovės,
  • Kiaušiniai,
  • Paukštiena,
  • Jautiena,
  • Grikiai,
  • Avižos,
  • Miltai,
  • Įvairūs padažai, užtepėlės, saldainiai, traškučiai, švieži gėrimai, košė, uogienė, sirupai, actai, salotų padažas ir daugybė kitų.

Visus mūsų gaminius galima įsigyti:

  • Senatorių Pasažas, Dominikonu g. 11, Vilnius.
  • Farmer‘s Circle ūkis, Žirgyno g. 1, Radiškis, Ukmergės r.
  • Lastmile pristatymo platforma.
  • Mūsų partnerių EkoMarket parduotuvės.
  • Nemokamas pristatymas Vilniuje visiems užsakymams už 50 eurų ir daugiau.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis:

hospitality@farmerscircle.lt ir +370 606 45899

„Senatorių pasažas“ – tai Vilniaus senamiesčio širdyje kokybiškam maistui dedikuoti istoriniai rūmai.

Čia įsikurę jau daugeliui žinomi restoranai 14Horses ir Nineteen18, puoselėjantys „iš lysvės – į lėkštę“ maisto koncepciją. Jų draugijoje ir parduotuvės, kuriose įsigysite produktų iš ūkio „Farmers Circle“, taip pat pieno bei mėsos gaminių iš vietinių ūkininkų, gėlių, knygų bei stilingų ir funkcionalių interjero detalių.

Restaurant 14Horses is reopening at the new spot – for gastronomical experiences dedicated “Senators Passage”, where back in 17th-century monks used to run a brewery, and now that exact place will be our restaurant. At 14Horses the kitchen is run by Chef Andrius Kubilius and the cozy atmosphere created by a representative from France – restaurant Manager Benoit Chereque.

„Nineteen18 yra jaukus 42 vietų restoranas, kuriame improvizuojama vietiniais produktais perteikiant juos inovatyviais degustaciniais meniu. Restorano pavadinimas skirtas paminėti 1918-uosius metus, kuomet Lietuva atgavo nepriklausomybę. Čia virtuvės šefas Matas Paulinas sukūrė aplinką, kuri tiria ir pabrėžia regiono kulinarinį paveldą. Dauguma produktų atvyksta iš restoranui priklausančio bei kitų, netoliese esančių, ūkių, o vakarienių metu svečiai yra supažindinami su Lietuvos etnografija ir šiuolaikiška šių temų interpretacija.

Farmer's circle